SponsorKliks, Gratis sponsoren!

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Scouting Heesch, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en wij ontvangen een deel van uw bestelling als sponsoring.
Via de categorieën boven in het menu op de SponsorKliks site kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Scouting Heesch. En nogmaals, het kost u niets extra!

Bol.comThuisbezorgd.nlCoolBlueMediaMarktZalando

Wilt u ons ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Scouting Heesch. Voor u een kleine moeite directe sponsoring. Vertel dit ook door aan andere mensen die tóch al online bestellingen plaatsen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie is voor Scouting Heesch. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en heeft u ons direct geholpen!

StaplesNew York PizzaHunkemöllerBlokkerBooking.com

En nog veel meer ...