Lintje voor Geert Eijsvogels

24 juli 2017

Vlak voor de gezamenlijke bonte avond van het Hocus Pocus Kamp kreeg iedereen de oproep om naar het kasteel te komen. Daar kreeg staflid Geert Eijsvogels een welverdiende koninklijke onderscheiding; hij is lid in de orde van Oranje Nassau. Locoburgemeester Peter van Boekel was speciaal naar Mook gekomen om de feestelijkheden te begeleiden. De kinderen hadden eerder die dag een tekening gemaakt voor Geert.

Geert is al veertig jaar lang staflid bij Scouting Heesch, ook was hij enkele jaren voorzitter van de vereniging. Op de achtergrond is hij vaak bezig met schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Naast zijn werk voor scouting, is hij mantelzorger voor zijn ouders en alleenstaande buurvrouw. Eerder dit jaar kreeg Eijsvogels de onderscheiding Krullendonker van het jaar.